Vi har som noget nyt købt 2 stk. trailerspulerer, hvor den ene udover at kunne spule, også kan suge. Dette gør at vi nu kan have det hele med ud for at løse en kloak skade og lign. Med de 2 stk. nye spuler minimerer vi ventetid.

Genneral beskrivelse af en spuler:

En højtryksspuler er en vogn der er indrettet alene med det formål for øje at renspule kloakledninger m.m.

Anlægget består af en stor vandtank, en højtrykspumpe samt en arrangement bestående af en slangetromle med spuleslange på.

Vognene kan være meget forskellige i kapacitet – der findes højtryksspulere med en pumpekapacitet fra 10 bar helt op til 1000 bar (10 km. vandsøjle) og med et flow fra 100 liter til 450 liter i minuttet.

Spuleslangen føres ind i kloakledningen og de bagudrettede stråler i dysen der sidder for enden af spuleslangen bevirker at spuleslangen selv kører ind i ledningen. Det er muligt at spule adskillige hundrede meter ind i en ledning, men normalt er maximal længde ca. 150 meter. Slangen trækkes tilbage hydraulisk under max vandtryk; herved spules sand, slam og grus med ud af ledningen til udgangspunktet.

Højtryksspuling bruges til at fjerne akutte opståede forstoppelser eller til mere systematiske oprensninger i forbindelse med renoveringsarbejder eller i forbindelse med TV-inspektionsarbejde.

SLAMSUGNING – VIBORG

God og sikker slamsugning

Du har søgt på slamsugning og igennem os, har du fundet de rette at kontakte. Vores store erfaring, samt viljen og evnerne til at følge med udviklingen, gør at vi kan tilbyde fordelagtige priser på markedets mest effektive og økonomisk fordelagtige løsninger. Vores meget avancerede maskiner sikrer et hurtigt og effektivt resultat, ligesom det giver det mest miljøsikre arbejde.

Det skal kunne betale sig at samarbejde med os, og derfor er vi villige til at yde det ekstra der skal til, for at tingene er mere end blot i orden. Vel og mærke til en pris der giver vores konkurrenter baghjul. Vi er de rette at kontakte, hvis du ønsker en god behandling, specialiseret arbejde og markedets højeste kvalitetsniveau til fordelagtige priser hos et og samme firma.

Kontakt os når du har brug for slamsugning

Vi er den samarbejdspartner du har ledt efter. Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder, også inden en eventuel aftale indgås.

Med mange tilfredse kunder fra Viborg, oplever vi den dag i dag henvendelser langvejs fra, båret op af vores gode navn og rygte. Vi ser frem til at gøre et stykke godt og økonomisk fordelagtigt arbejde for dig også!

Hvis du skal have lavet noget med rørene, så kan Kloak Ekspressen ApS også spule, når de reparerer din kloak.